top of page

- Bra mat är gjord från grunden -

Catering & Event

Beställ Catering

- Bra mat är gjord från grunden -

Catering & Event

Restaurang Drivan är din cateringsamarbetspartner i Båstad och tar beställningar från både privatpersoner och företag. Du beställer catering utifrån vår cateringmeny nedan, vi arrangerar och levererar i god tid innan. Välj från cateringmenyn här på vår hemsida eller kom med egna förslag – inget är omöjligt hos oss Drivan.

Vi levererar allt från frallor och lunch till konferensen till middagar för både stora och små sällskap. Hos oss är inget uppdrag för stort. Vi tar beställningar från 10 personer och uppåt.

Bufféer är något av en specialitet när du anlitar oss. Vi på Drivan älskar att laga flera goda rätter och tillbehör. För stora fester och evenemang passar det perfekt att duka upp ett stort och dignande buffébord fyllt med läckerheter. Nedan hittar du även våra olika bufféförslag samt priser. Vi har alltid möjlighet att anpassa oss efter dina villkor och önskemål.

 

Kanske är någon allergisk, vegan, eller vegeterian så går det bra att byta ut en av rätterna? Kontakta oss via vårt formulär som du hittar ovan och skriv ner dina frågor och önskemål så återkommer vi snart.

Minst 15 personer för en catering 

Drivan 

Kycklingfilé, bearnasisesås, varmrökt lax, romsås, potatis gratäng,

fransk potatissallad,  Grönsallad med färska örter och varierade sallader 

295kr /person

Hör gärna av er med övriga önskemål på mat

bottom of page